3-INGREDIENT GRILLED A ČERSTVÝ TOMATO SALSA

0

3-Ingredient Recepty série, ukážeme vám, jak udělat skvělé jídlo s pouhými třemi složkami (plus sponky jako olej, sůl a pepř). Grilování cibule a poloviny rajčat přidává kouřovou hloubku a sladkost na tento riff na pico de gallo.

Obsahuje asi 3 šálky ACTIVE TIME 20 minut TOTAL TIME 20 minut
SLOŽKY

4 střední rajčata (asi 3 unce), rozdělená
Olivový olej (ke kartáčování)
1 velká bílá cibule, nakrájená na 1/4 “kola
1 jalapeño, případně naočkované, jemně nakrájené
1 1/2 lžičky kosher soli


PŘÍPRAVA

Připravte grilovací nebo grilovací misku pro středně vysoké teploty. Smažte 2 rajčata na polovinu a každou polovinu kartáčujte olejem. Cibulí cibulí s olejem. Přeneste cibule a rajčata do poloviny na horký gril a vařte, občas se obraťte, dokud se lehce nezapálená a změkčená, asi 10 minut. Nechte trochu vychladnout.
Odstraňte semena ze zbývajících 2 rajčat a nakrájejte na 1/4 “kostky Přemístěte do středně velké mísy Přidejte jalapeño a sůl a promícháme a nakrájejte nakrájenou cibulí a rajčaty, pak přidáme směs surové rajčat a házíme do kombinace.
Do Ahead
Salsa může být provedena 1 den dopředu. Přeneste do vzduchotěsné nádoby a ochlaďte.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.