7 pokrmů v rodinném stylu k večeři

0

Rodinné pokrmy jsou ideální pro zábavu – obzvláště když hostujete velké setkání. Dobře provedená mísa vám ušetří čas, vytvoří krásný středový bod vašeho stolu, umožní svým hostům jíst co nejvíce nebo jen málo, a obvykle požaduje přísady šetrné k rozpočtu. Připraveni připravit si vlastní dokonalou misku? Zde je sedm delikátní recepty, které si musíte vyzkoušet ve stylu rodiny.

1. Pomalý sporák Lemon cesnakové kuře

Tento recept je jednoduchý a chutný, takže je skvělý go-to jídlo. Kitchn vytvořil recept, který přináší 2 až 4 porce (předpokládat, že máte nějaké zbytky), což je snadné. Nakrájejte kuře s kořením, přidejte citronovou šťávu a kuřecí vývar a nastavte časovač. Když je křehké kuře připravené, ochutnáte dokonalé množství citronu a česneku v každé tantalizující skus.

Složení:

4 až 5 liber kuře
Koření

3 česnekové hřebíčky, mleté
1 lžíce extra panenského olivového oleje
1 lžička soli
2 větve tymiánu, listy zbavené a mleté
Tekuté vaření

2 citróny, čtvercové
1 česnek na hlavě, oddělené hřebíček, ale zbylé ve svých kůžích
2 kuřecí vývarky nebo 1 polévková lžička, rozdělená (volitelně pro bohatší chuť)
2 větvičky tymiánu
2 lžíce sójové omáčky
¼ šálku kuřecí vývar
2 větvičky rozmarýnu
Omáčka

¼ šálku všestranné mouky
Pokyny: Odstraňte sáček žaludek a vyhoďte (nebo vyhrajte k zásobě.) Vypražte kuřecí maso papírovými ubrousky. Smíchejte všechny přísady spolu do misky. Jemně upravte prsty pod pokožku pokrývající maso a posuňte je dopředu a dozadu, abyste oddělili pokožku od masa, aniž byste jej roztrhli. Nakrájejte podušku s kořením a upravte ji pod kůži pokrývající obě prsa. Odstraňte veškeré zbývající koření na paličkách a stehnech. Přemístěte kuře na pomalý sporák, na prsou nahoru. Stlačte a vyhrajte šťávu z jednoho z citronů. Vezměte kůži do dutiny kuřat spolu s celou kostkou a několika česnekovými hřebíčky. Rozštěpte druhou bukovku nad kuřecím masem a protřete jej do kůže. Usaďte zbývající citronové čtvrti, zbytek česneku a tymián kolem kuřecího masa. Kombinujte si vyhradenou citronovou šťávu, sójovou omáčku a vývar a nalijte ji přes kuře.

Umístěte víko do pomalého sporáku a vaříme na vysokém ohni po dobu 4 nebo 6 hodin (podle pokynů vaší pomalé horké nádoby a konkrétních nastavení.) Před třiceti minutami předtím, než je čas hotový, přidejte větvičky rozmarýnu. Odstraňte kuře z pomalého sporáku a nechte ho položit na plech na pečení, natřený fólií, asi 20 minut. Křídla a paličky mohou vypadat, když zvednete kuře; to je normální. Zatímco kuře odpočívá, napněte vařící kapalinu do pánve omáčky a přiveďte ji do rychlého vaření. Vyndejte půl šálku kapaliny a mícháme ji moukou v samostatné misce. Pomalu přelijte mouku z mouky zpět do pečicí kapaliny během míchání. Pokračujte ve vaření a míchání, až se omáčka ztuhne. Chuť a přidejte sůl a pepř podle potřeby.

Když je připravena k podání, odstraňte kůži z kuřecího masa a vyhoďte. Pomocí prstů vytáhněte maso z kostí; Měl by snadno odlézt jemným tlakem nebo podle potřeby použít nůž. Podávejte prsy, stehna a paličky hned a zbývající maso roztrhněte na kusy pro použití v zbytcích. Podávejte s omáčkou vedle.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.