ANCHO CHILE PORK TENDERLOIN S BRUSELOVÝMI KÁVAMI A SQUASHEM

0

Ancho chil rub slouží při této večeři dvojí práci: je to sladká a chutná kouska pro svatojánku a koření pro praženou zeleninu.
4 porce ACTIVE TIME40 TOTAL TIME45
SLOŽKY
2 limes
2 čajové lžičky mletého kmínu
1 čajová lžička ancho chilského prášku
1 čajová lžička hnědého cukru
2 1/4 čajových lžiček kosher sůl, rozdělená
2 vepřové panenky (každý 1 libra)
1 1/2 kilo brussels klíčky, zdobené, čtvrtletí
1 velká červená cibule, poloviční, rozřezaná na klíny o tloušťce 1/2 palce
1 jemný squash, poloviční poloviční, naočkovaný, nakrájený na poloviny měsíce 1/4 palce
4 polévkové lžíce rostlinného oleje, dělené
3/4 šálku smetany
1/2 šálku koriandru, jemně nakrájené, plus celé listy na podání
Slané mořské soli a čerstvě mletý černý pepř
PŘÍPRAVA
Umístěte stojany v horní a střední části trouby; předehřejte na 425 ° F. Jemně rožte 2 lžičky. vápno kůst do malé mísy. Mícháme v kmínu, prášek z Chile, hnědý cukr a 2 lžičky. sůl.
Přezbrojte růžičková kapusta, cibule, squash, 2 polévkové lžíce. olej a polovinu kořeněné soli na obroušeném plechu. Přeneste do stojanu v peci a pečte 10 minut. Chraňte a pokračujte v pečení, dokud se zelenina nezhustne a vaří, 10-15 minut více.
Mezitím si vezměte vepřové panenky se zbývající kořeněnou solí a zbytkem tepla 2 lžíce. olej ve velké pánvi nad středně vysokou. Vezměte vepřové maso na 3 stranách, dokud nebude lehce zbarveno, asi 3 minuty na stranu. Otočte panenky na zbývající stranu a poté přeneste panenku na horní stojan trouby. Pečené vepřové maso dokud nedojde k okamžitému čtení teploměru vloženému do nejsilnější části, která bude zaznamenávat 140 ° F pro středně vzácné nebo 145 ° F pro médium, 8-10 minut (teplota se po vaření zvýší asi o 10 ° F). Přeneste vepřové maso na desku a nechte odpočívat 5 minut před krájením.
Máslo smetana, 2 lžičky. limetová šťáva, 1/2 šálku koriandru a zbývající 1/4 lžičky. sůl v malé misce. Lžíce trochu omáčky na talíře, pak zorganizovat vepřové přes. Nahoře s listy cilantro, slanou mořskou solí a pepřem. Podávejte zeleninu a vápno klíny.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.