Boneless Buffalo Wings

0

Přeskočte přeplněný sportovní pruh. Vykostěné křídla se snadno odtahují doma – a nebudete muset vypořádat s tak silným fanouškem protihráče. Win-win.

Když jsem se poprvé díval na mého přítele, udělal jsem si oběd pro něj i jeho spolubydlící. Poté, co jsem se oblékl, a pak jsem šel pryč, abych se vyčistil, vrátil jsem se do kuchyně, abych našel toho přítele, který si odřezal maso z kuřecí stehny. Když jsem se zeptal, co dělá, řekl mi, že je to pro jednoho z těch spolubydlících – zjevně “nemohla” jíst věci s kostmi, které jsou v nich v současné době.

Divné potraviny – fóbie stranou, někdy vykostěné jídlo je ve skutečnosti lepší pro danou situaci. Vykostěné kuřecí křídla byly vyrobeny pro tyto časy. Představte si party Super Bowl bez následků 100s malých kuřecích kostí roztroušených po konferenčním stolku. Představte si hru noci, aniž byste potřebovali odhodit misky, abyste sbírali zbavené kočárky a byty, představte si salát nahromaděný vysokými nugetami sladkého horkého kuřecího masa (protože už prostě nemůžete s nudnými saláty), které jsou snadno propíchnuty vidličkou. Představte si všechny Wet Naps, které ušetříte.

Nyní je to realitou s tímto šikovným průvodcem, jak dělat kosti bez kostí:
1. CUT BONE-LESS SKŘÍNĚNÉ KUŘECÍ KREVETY NA STRANY
RECORD SCRATCH. ZMRAZUJTE RÁM. Nemluvíme zde o vykostěných kuřecích křídlech? Co je to kuřecí prsa sitch !?

6-8 jídel předkrmů ACTIVE TIME1 hod 30 minut CELKOVÝ ČAS 1 hodina 30 minut
SLOŽKY
Pro vykostěné křídla:
2 šálky podmáslí
2 lžíce horké omáčky (nejlépe Frank’s)
2 polévkové lžíce kosher sůl, rozdělená, plus více
2 kilo vykostěné kuřecí prsíčky bez kůže, řezané křížem do pásů 1 “
3 šálky všestranné mouky
2 lžíce prášku česneku
1 lžíce papriky
1/2 čajové lžičky kajenské pepře
2 čajové lžičky čerstvě mletého černého pepře
Pro horkou omáčku:
5 lžící nesoleného másla
1/2 šálku horké omáčky (nejlépe Frank’s)
2 lžíce čistého javorového sirupu
Pro modrý sýr:
1/2 šálku smetany
1/4 lžičky podmáslí
1/4 šálku rozdrceného modrého sýra
1/2 čajové lžičky čerstvě mletého černého pepře
1/4 čajové lžičky kosher soli
2 lžíce nasekané pažitky, rozděleny
Pro smažení a podávání:
Rostlinný olej (pro smažení)
4 celery stonky, řezané křížem do 4-5 “kusů
Zvláštní vybavení
Horkovzdušný teploměr
PŘÍPRAVA
Připravte kuře:
Máslo se rozmíchá, horká omáčka a 1 polévková lžíce. sůl v široké, mělké mísy. Přidejte kuře a hodte na kabát.
Smíchejte mouku, česnekový prášek, papriku, kajenu, černý pepř a zbývající 1 polévková lžíce. sůl ve velké misce.
Práce v dávkách přeneste kuře na misku s moučnou směsí. Přikryjte k pokrytí, poté se přeneste na plechovou plochu nebo velkou talíř. Opět pracujte v sépech, ponořte se ve směsi podmáslí, nechte nadbytek odkapáním a opět ponořte do směsi mouky. Přeneste zpět na plech a ochlaďte nejméně 15 minut a až 2 hodiny.
Pro horkou omáčku:
Mezitím vaříme máslo, horkou omáčku a javorový sirup v malé kastrolu nad středním ohněm, mícháme, až se máslo roztaví a směs je hladká.
Pro modrý sýr:
Šlehačkou, podmáslí, modrý sýr, pepř, sůl a 1 polévková lžíce. plus 2 lžičky. pažitka v malé misce. Nahoru se zbývající 1 lžičkou. pažitka.
Smažte kuře:
Předehřejte troubu na 250 ° F. Nastavte drátěný stojan přes jiný plech na pečení.
Nalijte olej do velkého těžkého hrnce opatřeného teploměrem do hloubky 2 ° C. Zahřejte na střední až vysokou teplotu, dokud se teploměr nezapozoruje na 350 ° F. Pracujte v dávkách, smažte kuře, občas otočte, až křupavý a zlatavě hnědý a okamžitě čtený teploměr registrujte 165 ° F, 4-6 minut na dávku. Přemístěte kuře na připravený drátěný stojan, ochucte a udržujte v horké troubě.
Přesně před podáním přeneste smažené kuře na velkou misku. Nalijte směs horké omáčky a opatrně otočte kleštěmi, dokud nejsou pokryty. Podáváme spolu s modrým sýrem a celerem.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.