FILIPINO-STYLE ROAST PORK BELLY WITH CHILE VINEGAR

0

Tato metoda pečení bource vepřového masa zjednodušuje a napodobuje účinky tradičně vařené a hluboce vyprážené lechon kawali, slavnostní filipínské vepřové talíř s prasknoucí kůží a sukulentním masem.

8-12 porcí
SLOŽKY
1 (4-5-libra) kůže, na vykostěné bryle
Kóšer sůl
1 polévková lžíce rostlinného oleje
1 (12-unce) láhev neobaleného rýžového octa
12 česneku, nakrájené
6-12 zelené thajské chiles, lehce rozdrcené, ale zbývající celé
2 serrano chiles, roztrhané na malé kousky
4 (12-oz.) Láhve tvrdého jablečného moštu
2 polévkové lžíce medu


PŘÍPRAVA
Sezní vepřové štědře se solí. Nastavte, pokožku nahoru, na drátěný stojan umístěný uvnitř okrajového plechu. Chill alespoň 12 hodin a až 2 dny.
Předehřejte troubu na 350 ° F. Nalijte 4 šálky vody do pečícího plechu s vepřovým masem. Kůže z vepřové kůže se olejem; sezóna s více solí. Pečte, přidávejte více vody do pánve podle potřeby, dokud není pokožka zlatavě hnědá a teploměr okamžitě čtený vloží do nejsilnější části vepřového registru 195 ° F-200 ° F, 1 1 / 2-1 3/4 hodin.
Mezitím vylijte 1/2 šálku octu z láhve (s výjimkou jiného použití). Odstraňte výlevku z láhve a přidejte česnek, chilli a velkou špetku soli. Zakryjte a protřepejte a rozdělte; posaďte se až do připravenosti sloužit. (Nebo skombinujte ve skleněné nádobě nebo misce).
Přineste tvrdé jablečné víno a med do varu v hrnci; vařte do zhuštěné a velmi syrové, 30-45 minut.
Zvyšte teplotu trouby na 450 ° F. Pokračujte v pečení vepřového masa, dokud se pokožka nehnevá a nevyfouká, 15-20 minut (přidávejte ještě několik střiků vody do pečícího plechu, pokud džusy spálí). Přepravní stojan s vepřovým masem na prkénko; nechte odpočinek 20 minut.
Vylijte tuk z pečícího plechu a přidejte 1/2 šálku vody, škrábněte hnědé kousky. Vraťte do trouby pečení plechu na několik minut, je-li potřeba, abyste uvolnili hnědé kousky. Míchá se do směsi jablečného jablka.
Odstraňte kůži z vepřového masa, pomocí špičky nože, abyste ji spustili (mělo by se vypustit v 1 velkém kuse s malou pomocí). Vepřové vepřové plátky podélně promíchejte na pásy o šířce 2 “, pak na křížové části 1/2”. Přeneste na talíř a mrkněte se sníženou jablečnou směsí. Zlomte kůži na velké kousky a zajistěte ji nahoře; umístěte několik chile z octa kolem. Podávejte s chilským octem.
Do Ahead
Chile se může vyrábět 1 týden dopředu. Skladujte při pokojové teplotě.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.