FRESH CORN CARBONARA

0

Surová krvavá kukuřičná omáčka nahrazuje tradiční vejce v této hedvábné letní “čerstvé” karboně.

YIELD  4 Servírování   ACTIVE TIME  20 minut CELKOVÝ ČAS  20 minut
SLOŽKY

12 uncí špagety nebo linguinu
Kóšer sůl
6 plátků hrubé slaniny (asi 6 uncí), nakrájíme na 1/4 “proužky
4 ušnice kukuřice, odříznuté jádra (asi 3 šálky), vybírané klasy
1/2 šálku krému
Čerstvě mletý černý pepř
1/2 šálku strouhaného parmezánu (asi 2 unce) a více, aby sloužil
1/2 šálku čerstvých bazalkových listů, hrubě nasekaných, rozdělených


PŘÍPRAVA

Vařte špagety ve velkém hrnečku vařící slanou vodou, občas mícháme, až do al dente; Vypouštění.
Mezitím smažte slaninu v velké pánvi na středně vysokém ohni, míchání občas, dokud ne ostrý. Použijte štěrbinovou lžičku a přeneste slaninu na papírové ručníky, aby se vypustila (rezervní tuk). Stříkat přebytečné kukuřičné mléko z kukuřice do mixéru tím, že pevně utíkáte zadní stranu šéfkuchařského nože po stranách. Přidejte krém, polovinu zrn kukuřice, 1/4 lžičky. Sůl, 1/4 lžičky. Pepř a 2 polévkové lžíce. Rezervovaný slaninový tuk. Puree až do formy hladké omáčky.
Uhněte horké těstoviny s kukuřičnou omáčkou, 1/2 šálku parmazánu a poloviční zbytky kukuřice, slaniny a bazalky ve velké misce.
Rozdělte těstoviny mezi mísy a špičku se zbývajícími kukuřičnými zrny, slaninou a bazalkou. Podáváme s pepřem a špičkou s parmezánem.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.