Grilované hřebenatky se smetanou kukuřicí

0

Pokud se chystáte jít do vzdálenosti, která shromažďuje veškeré koření pro tento víceúčelový recept na suché kousání (a měli byste), pokračujte a ztrojnásobte dávku. Tento recept je od společnosti Olmsted v Brooklynu v New Yorku.

Složky
4 SERVISY
3 sušené pasilové chilli (asi 1 unce celkem), hrubě nasekané
2 lžíce sušeného tymiánu
1 polévková lžíce sušené oregano
1 lžíce mletého koriandru
1 lžíce mletého fenyklu
2 čajové lžičky chipotle chilský prášek
2 čajové lžičky čerstvě mletého černého pepře
2 lžičky papriky
1 čajová lžička česneku
1 lžička prášku cibule
Zest 1 vápna
1 libra velkých mořských hřebenů, boční svaly odstraněny, opláchnuty, pokousány suché
2 lžíce olivového oleje
4 zelený česnek nebo 2 střední pórek, pouze bílé a světle zelené, tenké plátky
1 střední šalotka, jemně nakrájená
1 česnekový hřebíček, tenké plátky
4 ušnice kukuřice, loupané, jádra nařezaná na velké otvory skříňce
1 lžíce nesoleného másla
Kóšer sůl
Rostlinný olej (pro drizzling)
Vápenné klíny (pro podávání)
Speciální vybavení
Mlýnek na koření; Čtyři 8-palcové kovové špízy


Příprava
Připravte gril pro středně vysoké teploty. Hrubé mleté ​​pasilové chilli v kořenovém mlýně. Smíchejte mleté ​​chilli s tymiánem, oreganem, koriandrem, feniklem, chipotle chilským práškem, černým pepřem, paprikou, česnekovým práškem a cibulkovým práškem v malém mísu, aby se spojily. Rozptýlejte vápno nad hřebenatky a poté je pokryjte 2 lžícemi. Suché tření (rezervní extra rub pro jiné použití). Chill hřebenatky, zatímco děláte smetanou kukuřici.
Ohřev olivového oleje ve středně hluboké pánvi nad středně nízkým. Vařte zelený česnek, šalotku a česnek, míchání občas, až do velmi jemné, ale bez jakéhokoli barvu, 6-8 minut. Zvyšte teplo na médium a přidejte nastrouhanou kukuřici; Vařte, mícháme často, dokud kapalina nevypaří, asi 5 minut. Míchat 2 lžíce. Vodou a vaříme, mícháme, až se vstřebá. Pokračujte v vaření, míchání a přidávání vody 2 lžíce. V době a nechat to úplně vstřebat před přidáním více, až do kukuřice je krémová s risotto-jako konzistence, 12-18 minut. Míchání másla; Sezamová smetanová kukuřice se solí.
Závit hřebenatky na špejlích, rovnoměrně se dělí, ochucuje se sůl a mrznou s trochou rostlinného oleje. Gril až do hluboce zbarveného a prostě vařeného, ​​asi 3 minuty na stranu, v závislosti na velikosti. Přesuňte špízy na talíř a vytlačte nějakou vápennou šťávu přes hřebenatky.
K servírování rozdělte krémovou kukuřici mezi desky a špičkou s špejlery. Podáváme více kostek z lžiček pro stlačení.
Do Ahead: Dry rub může být provedeno 1 měsíc dopředu. Uchovávejte vzduchotěsně při pokojové teplotě.

Nutriční obsah
Kalorie (kcal) 420 Tuk (g) 15 Nasycený tuk (g) 3,5 Cholesterol (mg) 70 Uhlohydráty (g) 42 Dietní vláknina g 9 Celkový obsah cukru g Protein g 34 Sodík 340

  • To je dostatečný důkaz toho, že náš portál toppet.cz je široce sledován!
    Děkujeme za recept, pošlete nám nás a my pošleme
Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.