GRILOVANÝ THAI ZELENY BEAN SALAD

0

Vyměňte tradiční zelenou papáji za letní směs oprášených zelených a žlutých voskových fazolí v tomto osvěžujícím vzít na thajském salátu. Špinavý grilovaný tofu a krémové avokádo doplňuje bílkoviny a zdravé tuky, zaokrouhluje jídlo na lahodnou vegetariánskou večeři večera.


YIELD 4 porce            ACTIVE TIME45 minut                CELKOVÉ TIME45 minut
SLOŽKY

2-3 thajské nebo serrano chilli, žebra a semena odstraněny, jemně nakrájené
4 stroužky česneku stlačené
1/2 šálku čerstvé limetkové šťávy
1/4 šálku cukru
2 lžíce sójové omáčky
1 lžičku kosher soli
1 polévková lžíce rostlinného oleje a více na gril
1 (14-unce) zablokuje tofu, nakrájí se na 1/2 “prkno
1 libra zelené fazole nebo směs zelených fazolí a žlutých voskových fazolí, zdobené
1 zralé, ale pevné mango (asi 1 libra), tenké plátky na předpětí
1 malá mrkev (asi 5 uncí), tenké plátky na zaujatost
1/2 šálku koriandru, hrubě nasekané a 1 polévkové lžíce
2 zralé avokádo, nakrájíme na čtvrtky, odstraníme pokožku
2 polévkové lžíce nasekaných slaných, pražených arašídů
1 malá hlava hlávkového salátu (např. Římské srdce nebo Bibb), rozdělená na listy pro balení
Speciální vybavení
Plochý grilovací koš (asi 13 1/2 x 8 1/2 “) nebo grilovací pán
PŘÍPRAVA

Šlehačkou, česnekem, limetkovou šťávou, cukrem, sójovou omáčkou a sůl v malé misce. Nalijte polovinu omáčky do mělké nádobí; Rezervovat zbývající omáčku. Přidejte 1 polévkovou lžíci. Olej do omáčky v mělké misce a šlehání ke kombinaci. Přidejte tofu a jemně hoďte; Vyčlenit na marinování.
Připravte gril pro středně vysoké teplo (nebo zahřejte grilovací pánvi nad středně vysokou). Pokud používáte gril, zařizujte fazole v koši a položte na horký gril. Obal a gril, otočení jednou do poloviny, dokud fazole nejsou lehce spálené a ostrý, asi 8 minut. Používáte-li grilovací misku, vařte fazole přímo na pánvi, hodí se příležitostně, dokud nebude dobře opracovaná a vařená, asi 10 minut.
Odstraňte tofu z marinády, vyhrajte marinádu a přeneste na talíř; Suché. Kartáč se šlehačkou a tofu s olejem a tofu na grilu, který se jednou otočí do poloviny, dokud se lehce nezapálí, 2-3 minuty na stranu. Pokud používáte gril, dejte pozor při otáčení, protože se tofu může držet. Přeneste na talíř a mrkněte s vyhrazenou marinádou.
Chuť fazole, mango, mrkev a 1/2 šálku nakrájeného koriandru s vyhrazenou omáčkou. Přeneste na talíř a zorganizujte tofu a avokádo vedle. Nahoru s arašídy a 1 polévkovou lžící. Listy koriandru. Usaďte listy šalátu na další talíř. Podáváme tofu, avokádo a směs fazole v listy salátu.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.