HERB-PRAŽENÉ KUŘECÍ KRÁLKY

0

SLOŽKY

3 velké česnekové hřebíčky, nasekané
1 lžíci nakrájeného čerstvého rozmarýnu
1 lžíci nakrájeného čerstvého tymiánu
6 velkých polovin kuřecích prsou s kůží a kostí
3 lžíce olivového oleje
1/3 šálku suchého bílého vína
PŘÍPRAVA

Předehřejte troubu na 375 ° F. Smíchejte česnek, rozmarýn a tymián v malé misce. Usaďte kuře ve velké pekáčce Posypte kuřecím masem se slaninou a pepřem. Třepe se směsí česneku; Mrkněte s olivovým olejem. Nalijte víno na dno pánve. Pečte kuřecí kuřátko, dokud ne utečete, asi 30 minut. Odstraňte z trouby.
Předehřejte brojler. Kuřata nakrájíme, až pokožka zhnědne, asi 3 minuty. Přeneste kuře na talíř a podávejte.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.