Hřebenaté hřebenatky s červenou pastou z Chile a fenyklovým salátem

0

Hřebenatky: tak masité a chutné a přitom tak snadné přehnat. To je důvod, proč jsme je vybrali pouze na jedné straně, zachovávající tavící tenkou, téměř syrovou strukturu na druhém konci.

Složky
4 SERVISY
2 malé červené chilli (např. Fresno nebo Holland), semena odstraněna, jemně nakrájená
2 lžičky jemně nastrouhaného grapefruitu
¼ čajové lžičky kosher soli, plus více
2 lžíce rostlinného oleje
12 velkých mořských hřebenů, postranní sval odstraněno, pokořeno suché
1 malá fenyklová žárovka, rozkrojená skrz kořen, jemně krájená podélně a plus lžíce fenyklu
1 lžíce bílého vinného octa
¼ šálku čerstvé grapefruitové šťávy
Olivový olej (pro drizzling)


Příprava
Použijte stranu šéfkuchařského nože, kaši, koktejl z grapefruitu a ¼ polévkové lžíce. Sůl na pastu na prkénku. Vložte chilskou pastu stranou.
Zahřátý rostlinný olej zahřejte ve velké pánvi vysoko, dokud lehce nekouříte. Sezónní mušle se solí; Pracujte ve 2 šaržích, abyste zabránili přelidnění pánve, vařte, dokud hrany nebudou hnědé, asi 1 minutu. Přemístěte hřeben na talíř, opečte stranou nahoru a přesuňte nějakou vyhrazenou chilskou pastu na každou.
Přetočte feniklovou žárovku do octu ve střední misce na kabát; Sezóna se solí.
Nalijte grapefruitovou šťávu přes hřebenatky a vrchol s fenyklovým salátem a fenyklovými listy; Mrhat s olivovým olejem.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.