Jednorázové těstoviny

0

Tato těstovina se vaří zcela v jedné pánvi (bez vroucí vody) a dělá vlastní omáčku, vše za cca 9 minut.
Servíruje 4

12 uncí linguinu
12 uncí třešňové nebo hroznové rajčata, poloviční nebo čtvrtá, pokud jsou velké
1 cibule, tenké plátky (asi 2 šálky)
4 stroužky česneku, tenké plátky
1/2 lžičky červených pepřových vloček
2 větvičky bazalky, plus roztrhané listy na ozdobu
2 lžíce extra panenského olivového oleje a více pro podání
Hrubá sůl
Čerstvě mletý černý pepř
4 1/2 šálky vody
Čerstvě strouhaný parmezán na servírování Kombinujte těstoviny, rajčata, cibuli, česnek, vločky červené papriky, bazalku, olej, 2 lžičky soli, 1/4 čajové lžičky pepře a vodu ve velké rovné pánvi (linguine by měla ležet rovně ). Přiveďte k varu na vysokou teplotu. Vaříme směs, mícháme a otáčíme těstoviny často kleštěmi nebo vidličkou, dokud nejsou těstoviny al dente a voda se téměř vypaří asi 9 minut. Ochutnejte se slanou a pepřovou omáčkou, rozdělte mezi 4 mísy a obloha s bazalkou. Podávejte s olivovým olejem a parmezánem.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.