LÁTKA LAMBU S GARLICEM A ROSEMÁREM

0

Dělá 8 porcí
SLOŽKY
1 (7-libra) semi-vykostěné stehno jehněčí, kostičky odstraněny, tuk ořezaný na 1/4 palce tlustý a jehněčí svázané
4 česnekové hřebíčky
1 polévková lžíce jemné mořské soli
2 lžíce nakrájeného čerstvého rozmarýnu
1/2 čajové lžičky černého pepře
1/4 šálku suchého červeného vína nebo hovězího vývaru
PŘÍPRAVA
Jehněčí jehněčí suché a škrábané tuky tím, že dělají mělké řezy všude s špičkou ostrého malého nože.
Pound česnek na pastu s mořskou solí pomocí malty a paličky (nebo mletí a kaše s těžkým nožem) a míchat spolu s rozmarýnem a pepřem. Jehněčí maso položte do lehce naolejené pekáče a pak jeďte po celém jehněčím. Necháme stát při pokojové teplotě 30 minut.
Předehřejte troubu na 350 ° F.
Pečené jehněčí uprostřed trouby, dokud se teploměr, který se okamžitě čte, vloží 2 palce do nejsilnější části masa (nedotýkejte se kostí), registruje 130 ° F, 1 1/2 až 1 3/4 hodiny. Přeneste na desku a nechte stát 15 až 25 minut (vnitřní teplota se zvýší na cca 140 ° F pro středně vzácné).
Přidejte víno do pánve a deglaze vařením za mírně vysokého tepla, míchání a oškrábání hnědých kousíček, 1 minutu. Smažte šťávu se slaninou a pepřem a podáváme jehněčí.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.