MASÁŽOVÁ RÝŽKA S FETA A POMEGRANÁTNÍM RELIKEM

0

Co vířit tento víkend
Pokud jste se vzdali metod na pečení rýže, budete milovat tuto techniku ​​trouby.
6 porcí
SLOŽKY
1/2 šálku vlašských ořechů
3/4 šálků semen granátového jablka (z asi 1/2 velkého granátového jablka)
3/4 šálků oliv, zalitých, hrubě nasekaných
1/2 šálku olivového oleje
1/4 šálku hrubě nasekané čerstvé máty
1/4 šálku hrubě nasekané čerstvé petrželky
1 lžíce melasy z granátového jablka
1 česnek, drcený
Kosher sůl, čerstvě mletý pepř
Rýže a montáž:
2 šálky basmati rýže
4 lžíce nesoleného másla, nakrájíme na kusy
3/4 čajových lžiček kosher soli
10 mincovních větví
8 uncí feta, plátky o tloušťce 1/4 “
Informace o složkách:
Granátová melasa se nachází na trzích Středního východu, v některých supermarketech a online.

PŘÍPRAVA
Granátové jídlo:
Umístěte stojan do horní třetiny trouby; předehřívá se na 350 ° F. Toast vlašské ořechy na okraj pečícího listu, házet jednou, až do zlatohnědé, 5-8 minut. Nechte vychladnout, pak hrubě nakrájejte. Zvyšte teplotu trouby na 450 ° F.
Hořké ořechy, semena z granátového jablka, olivy, olej, máta, petržel, melasa z granátového jablka a česnek ve střední misce kombinují. Smažte sůl a pepř.
Rýže a montáž:
Smažte rýži, máslo a sůl do pekáče 13×9 “, pak nalijte špinavou 3 1/2 šálku vody, nahoře s mincovními větvičkami, těsně přiložte fólii a pečte, dokud není rýže jemná a voda se absorbuje, 30-35 minut Vyjměte z trouby, vyčistěte mátou, rýžovou rýži s vidličkou.
Ohřejte brojler. Usaďte feta nad rýží. Smažte, dokud rýže kolem okrajů pánve není hnědá a ostrá a feta se začne hnědit, 8-10 minut. Lžíce granátového jablka vychutnáváme.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.