MISO-GLAZED SALMON SKEWERS

0

Miso je jedna z mých nejnovějších oblíbených ingrediencí – s jeho výraznou chutí, dělá vynikající marinádu pro ty delikátní lososové špízy. S pokropením koření jsou skvělé jako působivé předkrmy nebo občerstvení.

 

YIELD4-6 porce
SLOŽKY

1/4 šálku žluté miso pasty
2 čajové lžičky dashi prášek
2 lžíce zrna (japonské rýžové víno)
2 lžičky velmi jemného cukru
1 1/4 libry filety z lososa bez kůže, tenké plátky
Amaranthové listy (volitelné), sloužící
Shichimi togarashi, aby sloužil
PŘÍPRAVA

Předehřejte brojler. Umístěte miso, dashi prášek, mirin a cukr ve střední misce a promícháme.
Závit losos na kovové špízy a umístěte na 2 velké plechy na pečení, lemované hliníkovou fólií. Na každé straně lososa nakrájejte miso marinádou. Vařte losos a 2 šarže, po dobu 4 minut nebo až do zlacení a mírně opar. Odložte a udržujte v teple. Špejlery položíme na talíř s amarantovými listy a posypeme shichimi togarashi, abychom sloužili.

Dashi prášek je japonská polévka. Je k dispozici v asijské uličce supermarketů a asijských potravinářských výrobců. Shichimi togarashi je japonská směs koření. Je k dispozici v asijské uličce supermarketů a asijských potravinářských výrobců.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.