Oběd po dobu 30 minut: karbanátky s rozpuštěným sýrovou omáčkou

0

Karbanátky jsou chutné a velké jídlo určené pro každou příležitost.
Nejlepší je, že můžete vždy experimentovat s příchutěmi a přidat různé koření a omáčku podle potřeby.

Zvláštností těchto Karbanátky je jejich srdce. Je naplněn mozzarelou, a to je bonus, který pouze obohacuje již lahodnou chuť potravin.

Složení:

450 g mletého krůtího masa
1 vejce biti
¼ šálku strouhanky
1 lžíce Worcester omáčka
1 stroužek česneku
1 lžíce vysuší bazalka
¾ lžíce oregano
½ lžíce sůl
¼ lžíce pepř
110 g sýr mozzarella, nakrájené na malé kostičky
? Šálek strouhaného / nasekané sýr mozzarella
3 šálky pokrm omáčka
Příprava:

Ve velké míse ručně mix krůtí, vejce, strouhanka, Vorchester omáčka, česnek, bazalka, oregano, sůl a pepř.

Vezměte plátek sýru mozzarella a vítr jej důkladně se směsí masa, což sférický tvar. Postup opakujte, dokud se směs zbytečný.

Ve velké pánvi tepla oleje na střední teplotě. Fry karbanátky na 2 minuty z každé strany, až se dostanete pěknou hnědou barvu.

Pour karbanátky s omáčkou Marinara a dusíme na mírném ohni, na které se vztahuje s víčkem po dobu 10 minut.

Nakonec posypeme strouhaným na ně / seckany sýrem mozzarella a podáváme.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.