PASTÝŘSKÝ KOLÁČ

0

Uděluje 6 porcí       ACTIVE TIME 30 minut             CELKEM TIME1 hod
SLOŽKY
1 polévková lžíce rostlinného oleje
1 velká cibule, oloupaná a nasekaná
1 velká mrkev, oloupaná a nasekaná
1 libra mletého jehněčího masa (nebo náhradní polovinu s jiným mletým masem)
1 šálku hovězího nebo kuřecího vývaru
1 lžíce rajčatové pasty
1 lžičku nakrájeného čerstvého nebo suchého rozmarýnu
1 lžíci nasekané italské petrželky
1 šálek zmrazeného hrášku
2 libry červené brambory, oloupané a nakrájené na kusy
6 lžící nesoleného másla
1/2 šálku mléka (libovolný obsah tuku)
Kosher sůl podle chuti
PŘÍPRAVA
1. Předehřejte troubu na 375 ° F.
2. Ve velké sauté pánvi na středně vysokém ohřevu ohřejte olej a přidejte cibuli, mrkev a maso. Vařte až do opečení, 8 až 10 minut.
3. Vypusťte tuku a přidejte vývar, rajčatovou pastu a byliny. Nasypejte, dokud se džusy nezhustnou, asi 10 minut a přidáme hrách.
4. Nalijte směs do pekáče 1 1/2-quart; dát stranou.
5. Mezitím přiveďte brambory do slané vody. Kuchařte, dokud se nekouří, asi 20 minut; vypouštění.
6. Brambory rozetřete s máslem, mlékem a solí.
7. Rozetřete je přes masovou směs a poté protáhněte vršek vidličkou.
8. Pečte do zlaté, 30 až 35 minut.
Tip
• Namísto použití pečícího nádobí pro pastýřský koláč udržujte náplň v troubě (v troubě), ve které vaříte, nahoře s kůrkou a pečte je v troubě, aby se zabránilo znečištění další jídlo.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.