PESTO-HEIRLOOM TOMATO PIZZA

0

Nejlépe pečené pizzové krustě s česnekovým špenátovým pestem a surovými nakrájenými dědickými rajčaty pro úžasně čerstvou letní večeři.
YIELDMake 2 (12-14 palce) pizzy
SLOŽKY

Pro pesto omáčku:
1 až 2 stroužky česneku, drcené (volitelně)
1/2 až 1 šálek pevně naplněných čerstvých listů bazalky nebo chuti
Šťáva z 1/2 citronu nebo 2 lžíce lahvičky citronové šťávy, nebo více na chuť
1/2 šálku ořechů nebo polévkové neloupané pistácie nebo 1/4 šálku borovicových ořechů (vynechte ořechy, pokud chcete méně kalorický pes)
6 uncí baby spinach, rukolou, žerucha nebo kombinace
Sůl a čerstvě mletý pepř dle chuti
Pro pizzu:
Celozrnná pizzová kůra
Rajčata z dědictví, nakrájené na plátky, podle chuti (nejlépe směs žluté a červené odrůdy)
Basilové listy, nakrájené na tenké plátky
Veganský parmazánový sýr a čerstvá oregano pro doplňování (volitelné)
PŘÍPRAVA

Vytvořte peso:
Kombinujte prvních pět ingrediencí v kuchyňském robotu a pulsujte, dokud není směs rovnoměrně spojená, ale stále má hrubý textur. Možná budete muset přidat špenát do šarží, pokud váš procesor obsahuje malý nebo středně velký kontejner.
Zastavte stroj a jemně ochucte směs se solí a pepřem; Chuť zjistit, zda chcete přidat další citronovou šťávu, a pak několikrát puls mixovat.
Make pizza:
Pečte koláčky na pizzu v předehřáté peci 425 ° F po dobu 15 minut, dokud není kůra zlatá.
Rozštěpte pizzu s pesto a pak naplňte plátky rajčat. Posypeme se solí, pepřem a špičkou s množstvím tence rozřezaných bazalkových listů. Některé veganské parmezánské sýry a čerstvé listy oregano by přidaly příjemný dotek. Toto lze podávat při pokojové teplotě.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.