PORUŠENÉ PUMPKIN, MARJORAM, A FRITTATA MODRÉHO SÝRA

0

SLOŽKY
300 g (10,5 oz) skořápky, oloupané a nakrájené na 3/4-palcové kostky
1 polévková lžíce plus 1 čajová lžička extra panenského olivového oleje, rozdělená
Mořská sůl a prasklý černý pepř
6 vajec
1 šálek (250 ml) půl a půl
1/3 šálku (25g) jemně strouhaného parmezánu, plus více, aby sloužil
20 g (1/2 čajové lžičky) nesoleného másla
1/2 šálku majoránky
1/2 šálku (60g) strouhaného čedaru
100g (3 1/2 oz) modrý sýr, rozpadl
PŘÍPRAVA
Předehřejte troubu na 200 ° C (400 ° F). Umístěte dýně do misky a přidejte 1 lžíce oleje, sůl a pepř. Chyťte se kombinovat a přenést na lehce namazaný zásobník pečiva, který je nalepen nelepivým papírem na pečení. Pečte po dobu 12-15 minut nebo do zlacení.
Mezitím vejce, půl a půl, parmezán, sůl a pepř, vložte do velké misky a šlehněte.
Ohřívajte 22 cm (8-palcový) protipožární antiadhézní pánvi na nízké teplotě. Přidejte zbývající olej a máslo a víření zakryjte základnu a okraje pánve. Přidejte vejce a vařte 5 minut nebo dokud se hrany nezačnou. Nahoru s dýní, majoránkou, cheddarem a modrým sýrem a vaříme dalších 15 minut. Přeneste do trouby a pečte po dobu 8-10 minut nebo dokud není frittata nastavena. Posypeme parmezánem a nakrájíme na plátky.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.