Recept: Slaná pekárna se stojánkem (pavoukové těsto)

0

Složení těsta
300 ml mléka
1 čerstvé kvasnice
1 lžíce cukru
1 vejce
100 ml oleje
650-700 g mouky
1 1/2 lžičky soli
Phil
Stůl 1/2 kg
2 vejce
400 g vaření (tvaroh)
100 g margarínu (pro potahování)

Cesto je jako pavučiny, měkké, chutné, skvělé …
Vezměte kvasnice s teplým mlékem, cukrem a trochou mouky.
Přidejte vejce, olej, sůl a postupně moukujte, hněte.
Těsto by mělo být měkké, ale nelepivé. Dobře promíchejte.
Zakryjte ji látkou a nechte ji zdvojnásobit.
Pak ji rozdělte na 4 části.
Každá část misky je o velikosti pánve (přibližně), ve které pečeme.
Margarín to zastaví.
Umyjte páru, nasejte ji a namočte ji vroucí vodou. Po asi deseti minutách vypusťte. Směs s vejci a svařováním.
Každou kůru těsta kartáč se štětcem s margarínem. Dejte je z filet (předem rozdělit na tři části). Umístěte první kůru na plech.
Dejte všechny spalničky na sebe.
Odřízněte kůru po 6 drahách
Otočte každou pásku v opačném směru a vložte ji do pánve, ve které pečeme (dříve rozmazané margarínem).
Zakryjte pánvi ručníkem a nechte ji na minutu.
Pak skočte s vejcem, smažte se sezamem, mákem a umístěte ho do studené trouby. Zapněte jej o 200 stupňů. Pečte, až se dostanete krásné, žluté barvy (20-30 minut).

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.