RED CURRY NOODLE BOWLS WITH STEAK AND CABBAGE

0

4 porce ACTIVE TIME30 minut TOTAL TIME30 minut
SLOŽKY
4 unce sušených plochých ligninových rýžových nudlí
2 1/2 čajových lžiček kosher soli, plus více
1 libra bok steak
2 polévkové lžíce rafinovaného kokosu nebo rostlinného oleje, dělené
1/4 šálku červené curryové pasty
2 čajové lžičky čerstvě strouhaného zázvoru
1 malá hlávkovitá hlávková kapusta (asi 12 uncí), tenké plátky na dlouhé stuhy
2 1/2 šálky nízkodalného hovězího vývaru
1 (15-unce) může kokosové mléko
2 lžíce čerstvé limetové šťávy a klíny pro podávání
4 unce hrachové výhonky nebo výhonky
1/2 šálku bazalkových listů, nejlépe fialové thajské
1/2 šálku máty
Plátky červených chilliček (pro podávání)

PŘÍPRAVA
Vařte nudle ve velkém hrnečku s vařenou slanou vodou podle návodu k balení. Vypláchněte, opláchněte studenou vodou a znovu vypusťte; dát stranou.
Mezitím sezónní steak s 1 lžičkou. sůl. Teplo 1 polévková lžíce. olej ve velké pánvi vysoko. Stear steak 4-5 minut na stranu pro středně vzácné. Nechte odpočinout 10 minut, poté jemně rozetřete na zrno.
Zůstáváte 1 lžící. olej ve stejné pánvi nad středem. Přidejte kari paste a zázvor a promícháme, aby se spojily. Míchat zelí a zbývající 1 1/2 polévkové lžičky. sůl a hodit na kabát. Kuchař, hodí, dokud zelí právě nezačíná, asi 1 minutu. Přidejte vývar a kokosové mléko. Přineste k varu, než je odstranit z tepla a míchat nudle a limetkový džus.
Rozdělte nudlovou směs mezi misky. Vrchol s biftekem, hrachovými klíčky, bazalkou, mátou a chilli. Podáváme s vápennými klíny vedle.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.