Sezamová krevetka Stir-Fry Skillet

0

Tato moštová mouka umožňuje rychlou práci na večeři, pomocí rychlovarných krevních brambor a předkrmovaných zeleninových brambor.
Složení

Rýže

2 šálky Progresso ™ kuřecí vývar (z 32-oz kartonu)
1 pohár surové jasmínové rýže
1/4
čajová lžička soli
Pánev

1/3 šálek Annie’s ™ Naturals organický asijský sezamový dresink (od 8-oz lahvičky)
1/3 pohár vody
1 lžíce kukuřičného škrobu
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce česnekové česnekové omáčky
1 lžíce rostlinného oleje
1 sáček (12 oz) Mann’s ™ Kalifornie míchá smažené zeleniny
1 lb nevyléčené vylupované oloupané velké krevety, rozmrazené, pokud jsou zmrazené, ocasní skořápky odstraněny
1 čajová lžička pečená sezamová semínka Získejte ingredience Powered by Chicory
Kroky
1 Ve velké misce s mikrovlnou troubou míchat vývar, rýži a sůl. Kryt s plastovým obalem; mikrovlnná trouba na vysoké 5 minut. Potom mikrovlnná trouba na médium (50%) 15 minut. Necháme stojat 5 minut. Pečlivě odhalte. Míchat. Udržet v teple.
2 V malé misce se mísí oblékání, voda, kukuřičný škrob, sójová omáčka a chilská česneková omáčka; bít s vidličkou dokud hladký. Dát stranou.
3 V 12-palcové pánvi, topný olej na střední-vysoká teplo. Přidejte zeleninu; vařte 2 minuty, neustále míchání. Přidejte krevety; vaříme 4 až 6 minut, mícháme často, až krevety jsou růžové a zelenina je ostrý.
4 Zmícháme obvazovou směs do směsi krevet; teplo do varu. Vaříme a mícháme 1 až 2 minuty nebo až do zesílení omáčky. Posypeme se sezamovým semínkem. Podáváme s rýží.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.