SPRING SALAD WITH CRISPY CHICKEN AND BACONY CROUTONS

0

 2 porce                                      ACTIVE TIME45 minut                CELKOVÝ ČAS 45 minut

SLOŽKY
3 kožní stehenní stehna (asi 1 libra)
Kosher sůl, čerstvě mletý pepř
4 unce hrubé slaniny, řezané křížem do 1 “kusů (asi 3 proužky)
3 oz. Chléb ve venkovském stylu, rozřezaný na 3/4 “, roztrhaný do deformovaných 1” kusů (asi 2 šálky)
3 lžíce octa červeného vína, rozděleného
1 šalotka, tenké plátky (asi 1/3 šálku)
1/4 šálku a 2 polévkové lžíce čerstvého loupaného nebo zmrazeného hrášku (2 unce)
1 lžíce olivového oleje
4 šálky zdobené escarole nebo frisée, roztrhané na malé kousky (asi 3 oz)
1/2 malá fenyklova žárovka, trubička, tenké plátky
2 medium ředkvičky, tenké plátky
1/3 šálku máty, roztrhané, pokud jsou velké

 

PŘÍPRAVA
Umístěte stojan ve středu trouby; předehřát na 475 ° F. Pat kuřecí suché s papírovými utěrky. Používejte kuchyňské nůžky, odstraňte kosti, udržujte pokožku a maso neporušené; vyhoďte kosti. Sezóna kuřecí celé s 1/2 polévkou. sůl a 1/4 lžičky. pepř.
Ohřejte středně litou nebo těžkou troubě odolnou panenku až do horkého počasí, ale nekuřte. Sejměte kuřecí kůži dolů, nerušeně, 2 minuty. Pokračujte v vaření, občas se otáčejte, dokud nedojde k vylučování tuku a kůže bude zlatavě hnědá, 4-6 minut více. Přeneste kuře na talíř. Pečlivě vylijte všechny 2 lžičky. tuk a utřete veškerý tuk, který kapal na boku nebo spodní straně pánve. Vraťte kuře na pancéřovou stranu. Přeneste do trouby a pečené kuřecí maso, staniční pánvičky s fólií, pokud se pokožka příliš tmavne do poloviny, dokud se pokrmy nezmrznou a maso se vaří, 8-12 minut.
Mezitím smažte slaninu ve velké pánvi na středním ohni, občas se otočte, dokud ne křupavý, 4-5 minut. Použijte štěrbinovou lžičku, přeneste slaninu na velkou žáruvzdornou misku. Vylijte vše kromě 2 polévkových lžiček. Tlustý. Tepelný tuk v pánvi přes médium. Přidejte chleba v rovnoměrné vrstvě, sezonu se špetkou soli a pepře, vařte a občas se otáčejte kusy, dokud nehnědé a svěží, 3-4 minuty. Odstraňte z tepla; přidat 1 polévková lžíce. ocet a hodit, dokud nebude absorbován. Nechte vychladnout několik minut, pak ochutnejte a sezonějte s dalšími sůlmi a pepřem. Přeneste krutony do misky se slaninou.
Vyjměte kuře z pece a přeneste na desku; rezervní pánvi s tuky a kapačkami. Nechte kuře vychladnout 5-10 minut, pak nakrájíme na 1 “kusy.
Kuchař šalotka, hrášek, 1/8 lžičky. sůl a 1/8 lžičky. pepř ve vyhrazené pánvi nad středně nízkým teplem, za míchání, dokud se šalotka nezmění a hrach se vaří asi 3 minuty. Odstraňte z tepla; míchat v oleji a zbývající 2 lžíce. ocot (směs bude bublinková) s teplovzdornou špachtlí. (Pokud chcete zajistit jasný zelený hrách, vaříte je odděleně v malém pánev vroucí vody nebo v mikrovlnné troubě a posypete na vrchol salátu po pokovování.)
Přidejte escarole, fenikel a ředkvičky na misku se slaninou a krutony. Nalijte teplé oblékání. Chyť se kombinovat a mírně zvlnit zeleň.
Mátový salát mezi desky; uveďte do kuřecích kousků. Nahoru s mátou. Podávejte okamžitě.
Poznámka kuchaře
Střecha chráničů pomáhá udržovat vaši kuchyňskou nádobu čistou, když vypijí kuřecí stehna.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.