Super lesní Grilované kuře Teriyaki

0

To umožňuje rychlé a chutné jídlo. Stačí si marinovat kuře dříve v průběhu dne (jsem ho marinoval jen 1 hodinu a to bylo ještě velmi chutné) a pop a to na grilu na rychlou večeři. Rád tuto službu podávám přes hnědou rýži. Můžete také grilovat některé vegetariáni. Užívat si! Čas přípravy nezahrnuje marinování.

Hodnocení:★★★★★ 5 hlasů

 

Slouží: 4

Přípravka: 15 Min

Kuchař: 15 Min

Metoda: Grilované

Složky

4 polévky z kuřecích prsíček, vykostěné, bez kůže

1 cteriyaki omáčka

1/4 citronové šťávy, čerstvé

2 tspgarické, mleté

2 tspsesame oleje

Jak si vyrobit super snadné grilované kuře

1. Kombinujte teriyaki omáčku, citronovou šťávu, česnek a sezamový olej do velké sáčky Ziploc. Přidejte kuře. Třepe se na kabát. Umístěte do ledničky po dobu 1 až 12 hodin, aby marinovali, a to tak často.

2. Při předehřátí grilovat na středně vysokém ohřevu a lehce naolejujte grilovací rošt (než se příliš zahřeje).

3. Odveďte kuře, vyhoďte marinádu a umístěte na gril.

4. Nechte grilovat po dobu 6-8 minut na každé straně nebo dokud nedojde ke zbytku šťávy. (To může trvat ještě méně času v závislosti na tloušťce kuřecích prsou.)

O Super lesní grilované kuře Teriyaki

Kurz / mísa: Kuře

Hlavní složka: Kuře

Regionální styl: Japonský

Sbírky: Oblíbené grilování, čtvrtek července!

Další značka: Rychlé a snadné

Hashtags: #easy, #grill, #teriyaki, #quick

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.