Tento lososový salát Poach ed je večeře pro horké letní noci

0

Kukuřice a rajčata najdou svou cestu do většiny mých večeří teď – nemohu si pomoci, jsem tak šťastná, že jsou konečně v sezóně. Koneckonců, sezónní kukuřice na kohoutku je smutná a strašně těžké najít, zatímco mimo sezónu jsou rajčata ještě smutnější, ačkoli nějak snadnější najít. A ty nádherné místní heřmánkové rajčata ? Dokonce ani neukazují žádné jiné roční období.

Takže chytám šťavnatou kukuřici a dokonce šťavnatější rajčata vždy, když půjdu na trh. Promluv se se mnou v září a možná jsem konečně dosáhl mého plnění, ale pochybuji. Právě teď jsem jejich kombinací s nějakou vařit ed lososa pro jednu banku, vařit ed losos salát nemůžu nabažit.

POACH ED LOSOS JE NEJLEPŠÍ ZPŮSOB, JAK VAŘIT LOSOS V LÉTĚ
Jednou nedávnou pondělní večer jsem přinesl velký kotlík vody k varu, abych vařil nějakou kukuřici na kohoutku, a zároveň si plivl nějaký losos . Nejlepší nápad. Můj byt začínal být kouřový a horký a začal cítit jako ryby a já okamžitě litoval svého večeře . Jak jsem stál před klimatizační zotavuje po tom všem, mi došlo, že to, co jsem měla udělat bylo vařit na lososa do vody na vaření kukuřice místo. Takže o pár vteřin později, když jsem chtěl znovu kukuřici, vyzkoušel jsem svůj nový nápad (čas, teplo a aroma) a fungoval to jako kouzlo.

Nevím, proč jsem nikdy vařit ed lososa až do současnosti. Myslím, že jsem si myslel, že je to jaksi zastaralý, dusný způsob vaření vaší oblíbené ryby. Vždycky jsem byl takový skalní lososa slow-pekáč nebo pánev-searer, že jsem měl klapky na jakékoliv jiné techniky. Nyní je poach ing mojím novým oblíbeným způsobem, jak vařit losos v horkých letních nočních hodinách, protože to neznamená, že mám v kuchyni vůni a nemusím zahřívat kuchyň tím, že mi troubu zapálím nebo vypalím pánvi. Navíc, to perfektně vaří bez kůže lososa filety asi za 5 minut, a mohu chuť a sezóna že losos přidáním aromatických látek do vařit ing kapaliny.

Vy nechcete vařit na kůži, na kus lososa i když- losos kůže vařené v horké vodě je to příjemné textury a pokožka dostane do cesty to maso vaří rovnoměrně tak jako tak. Takže pokud nemůžete najít bez kůže lososa filety těsně před plátek kůže off sami vařit ing.

                                                      

POKUD CHCETE VAŘIT HRNCI S VODOU, UDĚLEJTE TO DVAKRÁT
Vzhledem k tomu, jsem se poprvé udeřil na myšlence znovu používat svůj kukuřičného vaření vodu vařit lososa , udělal jsem to večeře ještě několikrát, a zdokonalili načasování tak Toto vše hladce asi půl hodiny. Začnu tím, že hodím nějaký čerstvý tymián, bazalku, česnek, citron, bobkový list a spoustu soli do velké hrnce vody a pak ji přivedu k varu. Nechal jsem to pár minut bublinu, abych do vody napustil chuť aromatických látek, zatímco já jsem zabalil kukuřici, pak jsem ho hodil do kukuřice a vařil ho asi 6 minut. Zatímco kukuřice vaří, rozsekám nějakou křupavou červenou cibulí a nejnovější stash dědictví rajčat . Pak vyšel kukuřice,

Pokud se vám líbí vaše losos více dobře, můžete jít delší než 5 minut, vařím důl pro: rozbít kus na polovinu vidět, jak to vypadá uvnitř a udržet vařit ing dokud je to, jak budete chtít. Zatímco kuchařské lososy , je tu jen dost času na rozkrájení kukuřičných jader z kohoutků a hodí je do misky s těmito rajčaty a cibulí a šetrným zaatarovským dresinkem. Jakmile je losos hotový, rozložím ho do pěkných kousíček a hodím si jeho zeleninovou melanž a večeře je připravena sloužit, s hrstkou dětské rukoly na vrcholu každé porce a dalšího oblékání a za’ataru všude kolem – více na tom další.

PŘIDEJTE LEMON-ZA’ATAR DRESSING VYROVNAT VŠE, CO SLADKÉ LETNÍ PRODUCE
Byl jsem na velkém za’atar kopu do nedávné doby, hlavně proto, že mé nové oblíbené koření Zesty Z , a já jsem rád, jak to doplňuje letní y chuť všeho v této večeři salát . Kukuřice a rajčata a losos jsou všichni trochu přirozeně sladké, takže zemitá bylinná vůně a jasný, ošumělý pop zaatarů je vyváží docela hezky. Rozsypání do olivového oleje a citronového džusu s trochou soli je vše, co musíte udělat, aby se změnilo v návykové oblékání, pak trochu extra suchý za’atar posypané na vrcholu každé talíře přidává pěkný křup a extra chuť. Nemáte-li již mají skrýš za’atar ve vaší spíži, to stojí za to si ho koupím, jen aby tuto večeři , Ale slibuji, že za to budete mít spoustu dalších způsobů, jakmile to budete mít. Nebo můžete vždy jen aby to kradl ed lososa salát znovu-I po dobu jednoho hodlám držet dělat to, dokud rajče a kukuřice sezóna je u konce.

VÝTĚŽEK 4 porce                      AKTIVNÍ ČAS 35 minut               CELKOVÝ ČAS         35 minut
SLOŽKY

Kóšer sůl
2 citróny
3 česneku, drcené
3 rozevírá tymián
3 bobkové listy, nejlépe čerstvé
1/2 šálku extra panenského olivového oleje
4 čajové lžičky za’atar, plus více za porci
5 ušních kukuřiček na lůžku, loupané
4 (5 – 6 uncí) filety z lososa bez kůže
2 střední dědictví rajčat es, nakrájené na klínky (asi 1 1/2 liber)
1/2 červené cibule, tenké plátky
Baby rukolou nebo jiné baby zelené (pro porce)


PŘÍPRAVA

Bohatě sůl velkou nádobu s vodou (měla by mít chuť jako oceán). Jemně nakrájejte polovinu z 1 citronu a přidáme do vody spolu s česnekem, tymiánem a bobkovými listy. Přiveďte k varu, pak nechte vařit nejméně 3 minuty a až 10 do vody.
Mezitím vyměňte olej, 3 polévkové lžíce. Citronová šťáva, 4 lžičky. Za’atar a 1 lžička. Sůl v malé misce.
Přidejte kukuřičku na vroucí vodu a vařte až do jasné žluté a jemné, asi 6 minut. Přeneste na desku.
Snižte teplo na nízkou, jemně přidejte losos a oloupejte jenom dokud nedojde, asi 5 minut. Přemístěte na desku se štěrbinou nebo špachtlí a vločkem na kusy.
Mezitím nakrájejte kukuřičnou kukuřici do velké misky. Přidejte rajčata a cibuli, pak promíchejte 1/2 šálku.
Přidejte vločkovým lososem kukuřičnou směs a jemně promíchejte jen na kabát s dresinkem. Přeneste na podnos nebo rozdělit mezi desky. Nahoru s rukolou a pak mrkněte se zbývajícím obvazem. Podáváme s dalším za’atar.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.