ZÁVĚSNÁ SALÁDA

0

Reálná řeč: Jedná se o jídlo, které má udělat, když rajčata vyvrcholí na farmářském trhu, měli byste být schopni vůně předtím, než je uvidíte.
SLOŽKY

1 pint smíšené cherry rajčata, nejlépe dědictví, poloviční
7 polévkových lžic (nebo více) extra panenského olivového oleje, rozdělených
Vláknitá mořská sůl
2 libry smíšené střední a velké rajčata, nejlépe dědictví, nakrájené na tenké plátky a / nebo klíny
8oz buvolí mozzarellou nebo mozzarellou, pokojová teplota, roztrhaná na kusy
Hrubé mleté ​​černé pepře
Malé bazalka listy a opečený chléb země (pro porce)
PŘÍPRAVA

Přelétáme cherry rajčátky s 1 polévkovou lžící. olej v malé misce; sezóna se solí.
Usaďte plátky rajčat na talíř, mírně se překrývají; sezónu velkoryse se solí. Usaďte mozzarellu přes rajčata; lehce sezamová mozzarella se solí. Lžíce třešňových rajčat přes salát a mrholení s 6 lžičkami. olej; sezóna s pepřem. Nechejte 30 minut nechat ochucení a uvolnit šťávy z rajčat a mozzarelly.
Horní salát s bazalkou a dodatečnou solí a olejem, pokud je to žádoucí. Podáváme spolu s chlebem.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.