Zkusená rajčatová a chléb polévka

0

4 porce
Jedná se o perfektní recept na výrobu, když jste si koupili příliš mnoho rajčat na trhu a začínají ukazovat jejich věk.
SLOŽKY

Hrst čerstvé bazalky
1 hlava česneku, oddělený hřebíček, oloupaný
2 oz. Parmazán s kůrou
3 plátky tlustého denního nebo stálého venkovského chleba s krustami, roztrhané na 1-palcové kusy (asi 4 šálky)
⅓ šálek olivového oleje, plus více pro drizzling
Kosher sůl, čerstvě mletý pepř
3 libry zralých rajčat (všechny druhy s výjimkou cherry rajčat bude pracovat), jádro, nakrájíme na velké kusy
PŘÍPRAVA RECEPTU

Vypusťte listy bazalky z stonků. Umístěte stonky a jakékoli větší nebo ne tak krásné listy do velké pánve spolu s 2 nebo 3 větším česnekem. zakryjte 3 šálky vody. Odložte zbývající menší, hezčí bazalky. Strižte parmazán od kůry a přidejte kůru k pánvi; odložte sýr stranou. Přidejte tekutinu na holou teplo na středním ohni a pak snižte teplo, takže směs je v páře. Nechte ingredience strmé, když spustíte polévku.


Předehřejte troubu na 375 ° (pokud máte troubu, použijte ji). Rozložte 1 šálek chleba na malý okraj pečícího listu, mírně hořkněte olejem, sezonte se solí a pepřem a házíte na kabát. Toast až do okraje jsou ostré, ale středy jsou stále žvýkané, 8-10 minut; nastavte krutony stranou.
Mezitím nakrájejte zbývající česnekové hřebíček. Olej zahřejte ve středním hrnečku nad středním a vařte česnek, míchat občas, až do rovnoměrně zlatohnědého a změkčeného, ​​asi 2 minuty. Sezónně štědře se solí a pepřem. Přidejte rajčata do hrnce a vařte a energicky promíchejte s dřevěnou lžičkou, dokud rajčatové šťávy nebudou bublat, 6-8 minut. Chuť a sezónu s více sůl a pepřem, pak přidejte zbývající 3 šálky chleba. Mícháme na plášť, nakreslíme bazalkovou směs do rajčatové směsi a přivedeme k varu. Kuchař občas míchá, až se chléb rozpadne do strukturovaného tvaru a polévka je sametová a tlustá, 10-12 minut. (Šlehání pomáhá zlomit chléb na menší kousky, pokud máte rádi polévku rustikální, držte si lžíci. Pokud chcete, aby byl velmi hladký, použijte ponorný mixér.)
Smažte parmezán jemně a misejte polévkou na polévku spolu s rezervovanou bazalkou. Vaříme, mícháme, dokud se polévka nezhustne a vypadá leskle, asi 2 minuty. Chuť a sezónu s více soli a pepře, je-li třeba.
Rozdělte polévku mezi mísy a špičku s rezervovanými krutony, zbytkem parmazánu a mrholením oleje.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.