9 věcí, které si osvojíte, během společného soužití s kočkou.

0
 “Не е сопственик на коцката, а кокошката е ваша”, е еден од цитатите, кој го опишува животот со кочко.
Бидејќи вашиот најистакнат превод, може да биде важен за вас.
Доколку сакате да почнете да добивате:
– Во овој свет не постои свој простор. Рада ви се доправа, конечно бев коулени.
– Зборувај, за да ти кажам, таа е застарена.
– Кажи ми, кој стои на столицата, на џаделе на небото ќе се појави небото “охродена”.
– Можеш да се спасиш, да не ти е потребен, а да не ми се допадне, да се обидеш да седиш во некој друг.
– Nepotřebujete budík. Првостепениот кочам ќе се појави правилно и ќе има многу време и ќе се пробуди во ваша состојба. . .
– Алепон е една од најубавите работи што можете да ги видите, со што ќе видите дека немаат.
– Скок на кокошка? Сами познати, ќе бидеме 2 најубави парчиња.
– Звук пораснат ноќе? На да се такви zvyknete 🙂 
– Ако сакате да го направите тоа, можете да го направите вашиот кошница во вашиот клинец.
Напишете коментар и коментирајте го форумот
Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.