DUBONNET SANGRIA

0

SLOŽKY

1 oranžový řez na klíny, plus 1 pomeranč plátky na poloviční kolečka
1 citron nakrájený na čtvrtiny a 1 citron tenké plátky
2 oz Cognac
2 lžíce cukru, plus více na chuť
1 (750 ml) láhev Dubonnet rouge
6 pomlček Angostura bitters (volitelně)
2 šálky studené šumivé vody

PŘÍPRAVA

Ve velké misce kombinujte oranžové klíny, citrónovou čtvrť, koňak a 2 lžíce cukru. Pomocí muddleru nebo dřevěné lžičky přitlačte směs ovoce, dokud se džus neuvolní a cukr se nerozpustí. Přidejte Dubonnet a promícháme. Naplňte směs do velkého džbánu a ovoce vyhoďte. Při použití použijte oranžové poloviční kolečka, plátky citronu a hořčice. Mírně promíchejte, aby se sklenice spojily a nechte je ochladit po dobu nejméně 2 hodin až 4 hodiny. Když je připraveno k servírování, přidejte šumivou vodu, poté pečlivě naplňte džbán s ledem a promícháme, aby se spojily. Chuť a přidáme další cukr, případně 1 polévkovou lžíci.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.