Ořechový obilí a OAT BARS

0

Nemůžeme ji dostatečně zdůraznit: směs Zabalte co nejtěsněji do bochníku pánev. To je zásadní pro plátky držet pohromadě, když řezat.

SLOŽENÍ

olejový sprej nepřilnavé rostlinný
6 velkých termíny Medjool, vypeckovaných, sekané
1 šálek čistý javorový sirup
2 lžíce čerstvého másla nebo panenský kokosový olej
2 šálky staromódní oves
1/2 šálku syrové mandle, lískové ořechy, pekanové ořechy, vlašské ořechy, kešu nebo
1/2 šálku skořápky dýňová semena (pepitas)
1/2 šálku skořápky slunečnicová semínka
2 lžíce amarant
1/2 lžičky soli košer

51210030_grain-oat-bars_1x1
PŘÍPRAVA

Předehřejte troubu na 350 ° F. Lehce plášť 8 1 / 2×4 „bochník pánev s nepřilnavým sprej a souladu s pergamenu, opouštějící přesah na dlouhých stranách, sprej pergamen.
Přinést data a javorový sirup k varu v malé pánvi, snížit tepelné až středně vysoké, a vaří se za stálého míchání často, až do data jsou velmi měkké a javorový sirup mírně snižuje, 8-10 minut. Odstraňte data směs z tepla a míchá se na másle, dokud se nerozpustí. Termíny kaše s bramborovým masher nebo vidličkou do co nejhladší. (Máte-li ponorný mixér, bude to fungovat, i). Měli byste mít asi 1 šálek.
Přehazovat oves, mandle, dýňová semínka, slunečnicová semínka, amarant a sůl do velké mísy. Mix v datum směsi do rovnoměrně povlakem. Scrape poloviny ovesné směsi do připravené nádoby a stiskněte velmi pevně a rovnoměrně s gumovou stěrkou pro kompresi tak často, jak je to možné. Přidejte zbývající ovesné směsi a stiskněte, až velmi těsně zabalené do pánve.
Péct, tenting fólií pokud zhnědnutí příliš rychle, dokud bochník zatemněné v barvě a firmy na okrajích, a centrum poskytuje jen nepatrně při stisku, 45-50 minut. Transfer pánev na rošt a nechte bochník vychladnout v pánvi před vytočené ven (to lze i sedět přes noc). Nakrájíme na 1/2 „-thick plátky se zoubkovaným nožem.
Pro ostré tyče, položit plátky na pečící plech a pečeme při 350 ° F až do zlatova, 8-10 minut, nebo toastů podle potřeby v topinkovač troubě.
DO AHEAD: Bochník lze provádět 5 dní dopředu. Udržujte těsně zabalené při pokojové teplotě.
Také zkuste to s:
Sezamová semínka (pro amarantu)

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.