Vídeňská ledová káva teplých jarních dnů

0

Dochekajte jaro s lahodnou kávu!

Složení:

4 kopečky zmrzliny (s vanilkou, nebo kávy)
180 ml espresso (obvykle buď bezkofeinsko)
3 lžíce cukru
1 lžíce vanilkového extraktu
60 ml horké vody
led
Příprava:

Umístěte espresso, cukr, vanilkový a teplé vody v mixéru a spojit do cukr se člení. Pak přidejte led a bití pro vysoké rychlosti, až se dostanete homogenní směs. Pour výsledných 4 krátké brýle.

Umístěte zmrzlinu v mikrovlnné troubě při vysoké teplotě, asi 15 sekund nebo do změknutí. Poté umístěte jednu kouli v každém šálku. Volitelně Zdobíme kakaového prášku. Podáváme s malým trubice a naběračky.

Share.

About Author

Communicative, cheerful, and optimistic. He loves books, music, films and stories that inspire. He wants to drink coffee, even himself. He believes in himself and in his possibilities, because he did not try - he did not succeed!

Comments are closed.